View Single Post
Vechi 10.07.2014, 11:46:20
prajituri12 prajituri12 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 07.07.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Ati visat pe bunica spanzurata strigand pe mama dvs, pe care nu o indragea. Stiati acest lucru, stiati si ca bunica e batrana si se apropie de plecare, si ati fi vrut ca sa o ierte pe mama dvs si sa se elibereze de ranchiuna ce i-o purta si eventuala vinovatie. Poate si dansa voia asta, si stiati, sau simteati, sau poate doar dvs doreati sa se intample asa.
cand a cazut bunica la pat a fost din senin, ea atunci doar a cazut la pat si a murit la mai mult timp dupa. de aceea a fost mai ciudat. la bunicul, sunt de acord cu tine, el zacuse mult timp. acum nu stiu daca mai are rost sa ma mai gandesc la astea. deja nu mai sunt printre noi. am tinut mai mult sa deschid acest topic din cauza ca recent alti prieteni au adus vorba numai ca povestile lor au fost mai intunecate. de exemplu seful meu povestea ca in casa la el mereu vedea cu coada ochiului un calaret care il urmarea si ca barbatii la el in familie au murit inainte de termen. povestile lor mai reprezinta probabil pentru mine si o iesire din cotidian de vreme ce nu mi se par de a fi luate in seama. sunt multe lucruri pe care le vedem si ascultam zilnic si multe griji care cred eu ca ne influenteaza visele.
Reply With Quote