Si..inca ceva ca mai devreme imi spunea cineva ca a zis maica siluana...eu am mai spus ca toti untem oameni si spunem,comentam,interpretam...etc...asta nu inseamna ca daca a spus X ceva eu iau si de buna.Personal iau aminte,cercetez si vad daca mi se potriveste reteta respectiva la tipul de om si de caracter pe care il am.
Ganditi-va ca fiecare om are o personalitate unica si desi ,sa zicem ca sunt 3 bolnavi de aceeasi boala un medic care analizeaza bine pe fiecare nu da acelasi tip de medicament la toti(vedeti medicina naturista,homeopatia)..de ce credeti ca se intampla asta?...v-am spus eu mai sus..pt ca personalitatea unuia este distincta fata de a celuilalt si acelasi medicament poate avea efecte diferite de la om la om.
Aceste lucruri le explica pr.Porfirie din Grecia foarte bine iar eu chiar le-am cercetat pe mine...de ex mie,personal mi se potriveste ca duhovnic pr.Arsenie de la Techirghiol...desi l-am cunoscut personal si am fost de multe ori in chilia pr.Cleopa si am vorbit cu sf.sa nu era tipul de duhovnic care sa mi se potriveasca...asta neansemnand ca unul e mai mare decat altul sau mai altfel...amandoi propovaduiesc aceeasi credinta.
|