View Single Post
Vechi 21.07.2014, 17:22:04
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andrei85 Vezi mesajul
Doamne ajuta . Am si eu o problema poate puteti sa ma ajutati cu un sfat .
Am 29 de ani ,virgin si in sfarsit am cunoscut o fata ,ea are 24 de ani .
Sufleteste simt ca ne potrivim ,dar binenteles ca as astepta cu relatiile intime pana la casatorie ,imi este foarte draga si ei ii sunt drag.
Ea a avut cateva relatii cu baieti ,cand mi a povestit detaliile am ramas foarte intristat si ma deranjeaza ca nu este si ea curata .Intrebarea mea este.Credeti ca o astfel de relatie \(casatorie ) ar putea functiona o sa pot trece vreodata peste acele lucruri pe care le a facut prietena mea ?Mentionez ca ea de cand a avut relatii s a indreptat si tine posturi si se roaga mult . nu am cine pot sa intreb ca sunt intro situatie delicata,nu sunt in tara .Cand am inceput sa vorbesc cu ea mi a spus ca a avut realtii intime ,si m am gandit la evanghelia cu cei doi datornici ,si ca cel pe care datora mai mult o sa iubeasca mai mult .Si cu acest gand am trecut peste acest aspect dar nu m am gandit ca o sa fie asa de greu ,sufar mult din cauza asta ,ea a avut tot felul de relatii intime ,nenormale ,am si plans din cauza asta.Va rog din suflet poate ma ajuta cineva cu vreun sfat .
Eu te-as sfatui asa:

1. Mai insista cu ea sa vezi exact ce inseamna ca "a avut relatii intime".
La 24 de ani daca a avut "cateva" relatii cu baieti atunci:
- a trecut din relatie in relatie
- a trecut de la relatie la sex usor
- a avut "cateva" relatii care pot fi cateva 3 sau .. .cateva 8 ?

Trage-o de limba si intreab-o cum erau ceilalti ... fosti. O sa te cam chinui dar o sa vezi ce fel de relatii a avut si care este firea ei.

2. Mai important decat ce este mai sus este urmatorul lucru care tie ti-a scapat:

DE CE A IESIT DIN "RELATIILE" ALEA ?
Daca erau serioase si se implicase atunci care a fost motivul de a iesi din ele ?
Undeva a fost o problema majora, daca ea a trecut prin "cateva" relatii la varsta asta si a iesit asa de usor din ele.

Nu prea pare tipul de fata care sa "stea" intr-o relatie....

3. Cred ca esti putin visator si naiv.
Pe langa dragoste mai trebuie sa fie si extrem de putin calcul. Nu foarte mult dar suficient incat sa nu iei pe dracul in casatorie si sa nu stii ce sa faci dupa aia......

Te sfatuiesc sa te sfatuiesti.
Te sfatuiesc si sa ai multa rabdare.
Se pare ca nu ai multa experienta si ceva rabdare in problema asta o sa-ti foloseasca mult.

4. Daca fata asta este randuita pentru tine atunci o sa fie a ta si peste 1 si peste 2 ani de zile.
Si ai timp sa-i vezi caracterul in timp si sa te convingi daca este asa cum crezi tu.

5. Du-te la cateva biserici si te roaga sa-ti randuiasca Dumnezeu o fata frumoasa si cum iti doresti tu.

Last edited by gpalama; 21.07.2014 at 17:41:38.
Reply With Quote