Subiect: PROPUNERE
View Single Post
Vechi 12.01.2008, 18:49:54
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IlIegh
Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Citat:
În prealabil postat de IlIegh
Tot pentru cristiboss

La postul meu nu puteai sa raspunzi simplu "ai dreptate, am gresit" ? Asta-i spiritul crestin, spirit pe care nu-l prea vad la multi pe aici care se dau credinciosi.

Mandria nu te lasa, te roade orgoliul, nu-i asa ? Cum ai putea tu sa fi criticat (de altfel cred ca destul de elegant) de un muritor de rand, tu esti peste amaratul de mine, cum de am indraznit eu asa ceva ?

Curat crestineste, bravo.
Cel mai mult ma doare cand vad ca nesimtirea a ajuns o virtute pentru unii si ma doare si mai rau cand vad pe cei far de credinta cum calca in picioare acest forum crestin ortodox, cand sunt atatea si atatea adrese pe net intru mintea si placerea lor. Daca gresesc iertare, dar asta simt, asta scriu.
Daca te calc pe tine in picioare nu inseamna ca pe acest forum il calc. M-ai facut nesimtit aprope in fiecare mesaj al tau. Arata-mi clar motivele, si mai arata-mi exact unde si cand te-am jignit eu pe tine.
Dragul meu, este ultimul mesaj care ti-l adresez in direct, nu de alta, dar nu vreau sa fiu partas la mitocanizarea acestui forum, care este crestin ORTODOX si trebuie sa ramana pana la cap, crestin ORTODOX.
Reply With Quote