13.01.2008, 02:11:30
|
|
Citat:
Īn prealabil postat de mirelat
Citat:
Īn prealabil postat de ancah
Am inceput chiar sa ma las pe mine mai la urma, pentru a putea face fata necesitatilor altora. Deci, o poseta sau o pereche de pantofi cu captuseala de piele mai putin, si poti ajuta un frate din lume. [...]
Eu nu tin prelegeri, ci vorbesc de ceea ce fac eu cu adevarat. La ce mi-ar folosi sa teoretizez, iar in practica sa fiu o egoista fara seaman? Si sarcastica, pe deasupra.
Vom fi judecati nu numai pentru fapte, pe care am fi putut sa le facem si nu le-am facut, ci si pentru orice cuvant irosit de pomana.
|
da, ar fi bine daca nu ai mai emite judecati categorice despre persoane pe care nu le cunosti nici cat negru sub unghie. in ceea ce privesc necesitatile personale, ia seama la ceea ce spui si recomanzi si altora, ca nu toti suntem in pragul pensiei si lucram de noapte in papuci si uniforma de serviciu. cat despre ajutorarea fratilor din lume (si ce mare e lumea !), poate renunti la vacanta din Korfu si dai curs solicitarilor de ajutorare financiara care vad ca infloresc pe forum. dar in ascuns, bineinteles, ca nu trebuie sa stie tot satul/forumul despre facerea noastra de bine, nici macar ptr zisa putere a exemplului!
ah, si sa nu uit, in loc de raspuns astept binecuvantarea de rigoare.
|
Iarta-ma, Mirela. Nu acesta era scopul, sa-ti fac tie sange rau.
|