Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Cred ca deja ai depasit bunul simt , dreaptasocoteala , si nu in ultimul rand regula de functionare ale acestui Forum !
Punctele 5 , 6 , 7 , 9 si 11 au fost calcate de dumneata in picioare , deci te incadrezi foarte bine la punctul 8 !
De la Arsenie Boca , deja dumneata ai ajuns mult prea departe , si cred ca este deajuns !
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ghlight=reguli
|
Draga Cristiboss cred ca aplici dreptatea gresit.
Daca esti pus in situatia de "a face dreptate" trebuie sa inveti urmatoarea intelepciune a judecatorilor:
Elefantul se masoara cu cantarul pentru elefanti iar puricele cu cantarul pentru purici.
Daca un om a gresit din evlavie, din una alta, si este bine intentionat atrage-i atentia de fiecare data. In cazul asta este evlavie mare nu rautate si meschinarie.
Daca un om greseste cu intentie si rautate si proasta crestere, atunci aplica masuri coercitive.
Subiectul asta este unul EXTREM de sensibil si care chiar merita discutat. Este o problema mare a INTREGII BISERICI.
Acum trebuie auzite toate partile pana la capat. Nu este un proces, dar este o discutie. Iar daca toti au evlavie catre Biserica si buna intentie atunci trebuie ascultati toti.
Fluturatul regulilor seamana mai mult a cenzura decat a echilibrare a discutiei.