View Single Post
Vechi 12.08.2014, 22:43:24
t4ilgunn3r's Avatar
t4ilgunn3r t4ilgunn3r is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Concret, pe ce baza s-ar rejecta un rezultat de 30.000 sau 40.000 ani ? Mai ales ca este foarte consistent cu faptul ca exista tesut moale.
Doar pentru ca tu crezi ca pietrele sunt vechi de milioane de ani ? De aia esti nevoit sa inventezi contaminari si alte chestii.
Cred ca te-ai apucat sa critici ceva ce acum afli ce inseamna (datarea C14). Cred ca habar n-aveai ca datarea C14 a ceva foarte vechi masoara maidegraba... curatenia din laborator (intrucat C14 din contaminare e mai mult decat cel din mostra). Cred ca habar n-aveai ca fosilele nu se dateaza C14 (fiind pietre). Mai cred ca habar nu ai ca tesutul moale nu s-a gasit decat in oase conservate anaerob si in interiorul oaselor fosilizate deci care nu se pot data C14. De asemenea, cred ca habar n-aveai ca tesutul devenea moale numai dupa ce a stat in solutie de apa cu acid doua saptamani - deci de asemenea nu se poate data.

Mai cred, daca imi este permis, ca ne vei da multe mostre de ignoranta pe topicul asta, intrucat pari a fi un om odihnit.