lol
nu pot sa cred ca n-ai auzi de celebrele Fratii... si cam cu ce se ocupa...
hai, daca erau doar o mana de oameni care acuzau masoneria, era altceva, dar cand si-au dat seama atatia cat rau fac masonii... ar trebui sa ne punem un semn de intrebare.
si cred ca un exemplu celebru este Oreste Scarlat Teodorescu (fostul coleg al lui Mircea Badea) care a avut curajul sa atace masoneria in emisiunile sale din cauza ca i-a distrus familia, l-a lasat fara afaceri etc; la un moment dat chiar a invitat niste capi ai masoneriei pe care... i-a cam facut de kko... ma mir ca mai are glas.
Citat:
am vazut ca in lojele lor sunt si crestini si mozaici si budisti si musulmani cea ce pe mine ma face sa cred ca intradevar este o organizatie care nu prea are legatura cu religia .Pot accepta ca incearca sa conduca lumea dar economic vorbind sau politic dar nu religios
|
eu de ce tipam pe aici si nu ma baga nimeni in seama? exact asta spuneam... (teoretic/oficial) nu-si schimba nimeni religia cand intra in masonerie; ceea ce este grav pt noi, ortodocsii. pt ca respectivul poate spune ca e ortodox, isi face o cruce ortodoxa, dar in schimb nu stim ce ascunde... si foarte usor ne putem pacali.
este adevarat ce spui tu, ca incearca sa conduca lumea econimic, politic etc... dar ce alta
arma mai puternica decat religia exista? prin ce alt
instrument, mai puternic decat religia, ar putea manipula atatia oameni?