View Single Post
Vechi 22.08.2014, 16:48:17
adrian7 adrian7 is offline
Member

Data înregistrării: 04.06.2013
Religia: Ortodox
Implicit

Am reusit si eu dupa un an de zile, cu ajutorul bunului Dumnezeu, a Maicii Domnului si a Parintelui Arsenie Boca sa ajung la Manastirea Prislop, intr-o mare zi de sarbatoare, a Sfantului Prooroc Ilie, despre care este scris ca este Inaintemergator al Celei de-a Doua Veniri a Domnului pe pamant. Am participat si la Sfanta Liturghie, si am reusit si sa ma rog la mormantul Parintelui Arsenie Boca, unul din cei mai mari duhovnici ai tarii noastre, care ar trebui sa fie canonizat, pentru ca este Sfant. Este adevarat ca este grabnic ajutator cand te rogi cu credinta, dar cand mai si asculti de sfaturile date de dansul pentru mantuire. De aceea a spus: ”De folos va sunt daca faceti ce va spun”. De aceea fiecare ar trebui sa faca dupa putere ce ne-a invatat, pentru ca Dumnezeu nu ne cere mai mult decat putem. Nu a fost atat de aspru pe cat spun unii, dar spunea lucrurile hotarat, spre folosul nostru. Spunea si sa nu ii osandim pe preoti, pentru ca cine suntem noi sa judecam noi sluga altuia, dupa cuvantul Scripturii.
Slava lui Dumnezeu pentru toate!
Reply With Quote