Citat:
În prealabil postat de aubergine
Asta e postarea zilei! Ortodox si deformat! Asa ati scris! Singura ati scapat porumbelul, si ati spus adevarul fara sa vreti!
Pe de alta parte, cand aud de aceste cazuri imi vine sa parasesc biserica si sa ma rog acasa!
Este cat se poate de smintitor sa aud de ce sunt in stare ai nostri preoti ortodocsi, ca de restul de alta religie nu imi pasa!
Exista canoane clare pe care preotii, din cate vad, nu le respecta, mai mult respecta canoanele credinciosii de pe forum decat preotii, multi dintre ei, care pentru bani ar face orice, desi sunt responsabili pentru ce fac, pentru cum smintesc oamenii.
|
Wow, acuma va luati si de greseli de tip typo...bravo... pai atunci sa fie postarea zilei, daca atata puteti... eu n-am nimic impotriva, de fapt, putin ii pasa.Probabil pe altii i-a dus mintea sa isi dea seama ca e greseala typo, dar trebuia sa veniti dvs sa scoateti in evidenta asta... cum ziceam, bravo, mai mlt n-am de adaugat. Ah, si deformati sunt si destui oameni, fie ei ortodocsi sau de alte confesiuni; toti avem deformarile noastre (mai ales sufletesti)
Tin sa precizez ca preotul respectiv nu a oficiat casatoria pentru bani, culmea, nu ne-a cerut nici un leu (fata de alti preoti la care umblasem si care pentru nunta cereau niste sume incredibile) - ulterior am aflat ca nasii au dau 200 lei - oricum fata de 700-900 de lei (sau 800-1200 daca era sa avem 2 perechi de nasi - sume cerute de alti preoti de la alte biserici din oras), 200 e practic o suma mai mult decat decenta...