Citat:
În prealabil postat de Corinusha
Wow, acuma va luati si de greseli de tip typo...bravo... pai atunci sa fie postarea zilei, daca atata puteti... eu n-am nimic impotriva, de fapt, putin ii pasa.Probabil pe altii i-a dus mintea sa isi dea seama ca e greseala typo, dar trebuia sa veniti dvs sa scoateti in evidenta asta... cum ziceam, bravo, mai mlt n-am de adaugat. Ah, si deformati sunt si destui oameni, fie ei ortodocsi sau de alte confesiuni; toti avem deformarile noastre (mai ales sufletesti)
Tin sa precizez ca preotul respectiv nu a oficiat casatoria pentru bani, culmea, nu ne-a cerut nici un leu (fata de alti preoti la care umblasem si care pentru nunta cereau niste sume incredibile) - ulterior am aflat ca nasii au dau 200 lei - oricum fata de 700-900 de lei (sau 800-1200 daca era sa avem 2 perechi de nasi - sume cerute de alti preoti de la alte biserici din oras), 200 e practic o suma mai mult decat decenta...
|
Nu ati inteles, aceasta greseala nu e importanta, in general nimeni nu observa greselile de scris si nici eu nu as fi scos greseala in evidenta daca nu ar fi fost atat de distractiva, practic ati spus adevarul fara sa vreti prin faptul ca ati tastat din greseala deformat si nu reformat.
Un ortodox reformat pe care d-voastra l-ati transformat fara sa vreti in ortodox deformat este de fapt un ortodox a carui ortodoxie este denaturata, falsificata, la asta ma refeream.
Este foarte haios in orice caz.