În prealabil postat de fallen
Va rog frumos sa ma iertati, dar...nu pot sa inteleg o problema ( a mea) legata de copii...poate pt ca nu am, dar tot trebuie sa mai interactionez cu ei, cateodata...sau poate am eu o problema cu proprii nervi, caci ar trebui,'neavand copii proprii, sa fiu mai toleranta....insa nu pot, mi se pare extrem de agasant un anume aspect: cand intra parinti cu copii in magazin ( la fel si cand eram la cabinet), unii copii vorbesc intr-una, i timp ce parintele face cumpararturi sau iti pune intrebari la care eu trebuie sa dau explicatii, si nu ma pot concentra in timp ce ala micu turuie : da ce-i aia, da vreau si de-aia si de-ailalta, etc....e drept, unii parinti le mai zic sa taca, dar nu toti...cum e normal ???
( mai are una un copil, ea sta afara de vorba cu cineva, si copilul intra in magazin la mine, dupa tejghea, dc e inchis zice ca sa-i deschid, pune mana pe toate alea, vrea sa se uite si-n sertare, ma intreaba totce fac, ce-s toate alea, dc ii zic ca am treaba si n-am timp sa ma joc cu ea, zice ca de ce numai sunt prietena ei; acum o inteleg si pe ea, (dar nu o inteleg pe ma-sa, pe care am auzit-o spunandu-i raspicat sa taca cand vorbeste ea, insa in rest poate sa faca ce vrea????), insa nici serviciul meu nu e de baby sitter, nu consta in a ma juca cu copiii, pana la urma...resposabilitatile sunt responsabilitati, jucaul cu copiii se face acasa, in timpul liber, iar cand ai treaba, ii duci la gradinita sau ii lasi sa se joace intre ei sau angajezi pe cineva, nu ii lasi de capul lor pe strada sa intre prin magazine, si tu iti vezi de treaba....parereamea, corectati-ma dc gresesc....)
|