View Single Post
Vechi 31.08.2014, 20:04:32
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Motive posibile pt care sa-ti doresti moartea mai curand:
1) ti-e teama de probabilitatea foarte mare, dc mai traiesti mult, de a cadea in ispita, datorita neputintelor si greutatilor care apar cu timpul, si de a comite vreun pacat sau mai multe, grave, de neiertat (crime, avorturi, chiar sinucidere, nedreptatirea altcuiva, etc...);
2) te gandesti ca nu meriti sanatatea si viata lunga pe care le primesti, pentru ca nu esti suficient de inteligent si de bun pt a-ti ajuta semenii, ci, poate, din contra, esti o paguba si o povara...
3) iti doresti asta pt esti fie depresiv, fie necredincios ( si ti s-a urat de greutati si uraciuni, si fie nu-ti mai pasa de darurile care ti le-a dat Dunnezeu -viata, sanatatea, familia, etc, fie ti se pare ca nu-s de ajuns, mai trebuie ceva ca sa fie bine, si nu este...de ex iubirea, aprecierea celorlalti, etc....o sa spuneti ca nu iubirea celorlalti ne trebe noua, ci doar a lui Dumnezeu, si care se concretizeaza in aceeaca traim si suntem sanatosi ( atat cat suntem, cand nu mai suntem tre sa multumim ca am fost cat am fost, precum Iov...insa nu cred ca e vreunul din noi, atunci cand este respins de cei dragi, sa nu se intrebe " de ce, Doamne ?"( nu ma iei la tine, sau nu imi dai ce trebuie ca sa ie multumiti de mine si sa nu mai sufere nimeni din cauza neputintelor si greselilor mele, nici macar eu, sa nu mai am motive sa hulesc ?)

Last edited by fallen; 31.08.2014 at 20:27:48.
Reply With Quote