Citat:
În prealabil postat de DragosP
Eu îmi cer sincer scuze dacă te-am smintit cumva.
Dar nu uita că tu faci fix la fel, ba chiar blasfemiezi pe ici pe colo, cu cele scrise de tine.
Mântuire ușoară!
|
E o diferenta intre felul cum o facem fiecare; tu practic initiezi un atac ca sa-i zic asa indreptat strict la persoana, pe cand eu nu fac asa; eu ma iau de idee nu de om; e o diferenta. Iar daca blasfemiez, ei bine, e pacatul meu, Dragos, al nimanui altcuiva, si, cel putin in teorie, nu ar trebui sa doara pe altcineva capul ca eu blasfemiez sau ca imi pun in pericol mantuirea;
Eu nu sunt ironica sau sarcastica cu userii forumului; eventual doar ca raspuns la ironii sau sarcasm; de obicei spun/scriu ceea ce nu imi convine, dar nu o fac pentru a leza pe cineva; cum ziceam, am obiceiul sa ma iau e idei, nu de oameni; nu zic ca nu ma iau niciodata de oameni, as minti cu siguranta, dar si daca ma iau de oameni, o fac tot direct, nu cu subtilitati sau ironii fine sau mai putin fine.
Mantuirea mea e ca in pilda tanarului bogat de Duminica asta, numai ca la mine nu e vorba de "om bogat"; prea apartin lumii fizice ca sa merit mantuirea...inca nu am ajuns la stadiul in care sa imi pese prea mult de mantuire; dupa cum stau lucrurile, si cate lucruri trebuie sa faci sau cu cate nu trebuie sa fi de acord, lucruri care nu au nici un rost/sens (in opinia mea), nici n-o sa-mi treaca curand prin minte ideea ca poate voi fi mantuita vreodata.