View Single Post
Vechi 14.01.2008, 08:05:13
Casiana Casiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.06.2007
Implicit

Doamne ajuta!
Din cate stiu eu casatoria trebuie sa se bazeze pe un sentiment de iubire nu pe o explozie hormonala! Asa ca la varsta de 14-15 ani nu cred ca putem vorbi despre asa cava. Un copil la aceasta varsta trebuie sa se preocupe de scoala. Si ca preocuparea fata de scoala sa fie o realitate in viata unui copil trebuie sa aiba parintii care sa se ocupe de el.
Adica sa vb cu el, sa incerce sa vada de ce este agitat, de ce plange din senin, etc.
Parintele sa ii fie un prieten, nu un stapan care da ordine, ce trebuie executate.
E adevarat ca adolescentul trebuie sa aiba si timp liber dar in acest timp liber trebuie implicat in activitati constructive, de ex sa ia lectii de dans, de pian, etc.
Parintii trebuie sa fie foarte atenti si la prietenii copilului caci uneori anturajul nepotrivit poate avea consecinte nefaste asupra copilului.
Un copil in perioada adolescenteui nu trebuie tratat cu agresivitate ci trebuie luat asa cu binisoru, cum spun bunicile noastre caci vb dulce mult aduce!
Cu rabdarea treci marea!
Asa ca daca o sa avem grija sa ne educam bine copii nu o sa fie nevoie sa le distrugem viata casatorindu-i la o varsta atat de frageda!
Nici medicina si nici societatea in care traim nu recomanda acest lucru!
Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta!
Reply With Quote