Ma mai surprinde un aspect: dimineata inainte sa ,a sune proprietarul, a sunat un furnizor ca pleaca si el in concediu pana luna viitoare si ma roaga sa ii achit datoriile mai vechi pt ca altfel va fi si el luat in primire la venirea din co ca s-a intarziat prea mult....acum nu mi se pare prea fair, pt ca si el poate s-a lasat putin pe tanjala in ultima vreme si de cateva ori nu a ajuns la incasare ( fiind poate aglomerat, a alergat mai degraba la cei mai rau platnici decat la mine care stia ca platesc). Insa lucrurile nu au fost mereu asa.
Eu totusi as fi preferat sa il ajut pe el din 2 motive, insa nu stiu exact care:
1) m-a flatat faptul ca a vorbit frumos si increderea pe care mi'a acordat-o tinand cont ca la inceputul colaborarii am avut conflucte aprinse
2) teama de a nu renaste acele conflicte din trecut, cand aveam datorii mari la ei, nu aveam bani si venea mereu cu scandal, se certa si cu sefii mei, etc...desigur el avea dreptatea lui, dar nici noi nu puteam face mai mult ( cand am preluat magazinul de la doamna dinainte, era aproape gol de marfa, dar cu datorii la furnizori si bani in casa ioc, iar acestia de cum am venit m-au luat in primire sa le dau bani, iar vanzarea s-a prabusit brusc, clientii fiind socati ca numai era doamna aceea, etc...mi-a luat mult timp si efort sa restabilesc relatiile bune de colaborare cu furnizorii si acum mi-ar fi necaz sa se strice iarasi...
Last edited by fallen; 11.09.2014 at 14:59:15.
|