Citat:
În prealabil postat de fallen
(3) oare e posibil sa fii dezvoltat o slabiciune pentru un anume particular personaj, si sa doresc sa ii fac pe plac? Mi se pare cam ciudat aceasta posibilitate, avand in vedere conflictele aprinse si intense pe care le-am avut la inceput; poate sa fi admirat tenacitatea lui, sau ce? Faptul ca si-a corijat atitudinea si a devenit binevoitor odata ce i-am dat ce voia? E corecta aceasta atitudine a lui, sau e una perversa?Care ar i posibila explicatie ca am ajuns sa simpatize un personaj care la inceput m-a terorizat? Fac si eu parte din categoria idioatelor atrase irezistibil de mitocani, oare? Sau tipul avea dreptatea de partea lui, si de-asta nu l-am urat forever?
|
Sunt sigura ca niciunl din cele 3 motive.
Dumnezeu v-a dat gandul cel bun. Si asa este corect, sa-i dati ceea ce ii datorati chiar daca el nu a facut asa la timpul lui.
Caci daca suntem corecti doar cu cei care sunt corecti cu noi nu facem nimic deosebit. Si daca iubim doar pe ce care ne iubesc nu e mare lucru...
5:46 Căci dacă iubiți pe cei ce vă iubesc, ce răsplată veți avea? Au nu fac și vameșii același lucru?
5:47 Și dacă îmbrățișați numai pe frații voștri, ce faceți mai mult? Au nu fac și neamurile același lucru?
5:48 Fiți, dar, voi desăvârșiți, precum Tatăl vostru Cel ceresc desăvârșit este.