View Single Post
Vechi 11.09.2014, 17:35:30
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Corect este sa nu tinem cont de slabiciunile personale si de ratacirile crizei varstei de mijloc ( care ne poate face sa indragim persoane de sex opus, eventual mai tinere decat noi), si sa ne stabilim ordinea prioritatilor, tinand cont ca chiria e " sfanta"( adica, absolut necesara, degeaba ai marfa daca nu ai unde s-o vinzi...), si furnizorii ar trebui sa stie asta..... nu pot insa uita ca tipul cu pricina mi-a spus atunci, in trecut, vand ne razboiam, o mare mitocanie, si anume ca pe el nu-l intereseaza ca trebuie sa platesc eu ( si ) chiria...zau, ia gandeste-te mai bine, fratiwhere, dar daca as i evacuata din acest spatiu si data viitoare nu ma mai gasesti aici? Unde mai vii dupa mine sa-ti dau banii???? Hai ca asta chiar ar fi tare funny :)!!! Cu toate astea, chiar daca a fost o mitocanie si o grosolanie crasa din partea d-lui, si nici macar nu a avut dreptate, totusi n-as vrea sa ii mai dau ocazia sa mi-o tranteasca din nou....

Mai am de asemeni o slabiciune pt toti angajatii acelei firme, deoarece am lucrat si eu acolo si stiu ca au niste sefi nenorociti, si daca le creez probleme vor suferi in primul rand cei de jos...cu toate ca calitatea serviciilor nu e cea mai satisfacatoare, am pus asta mereu pe seama suprasolicitarii, nr mare de cereri, volum mare de munca la putini oameni angajati/prost platiti...cam asta-i soarta acestei companii, toata lumea ii injura, nemultumita de servicii versus pretentii, atitudine, dar toata lumea are nevoie de ei, pt ca au produsele cele mai ieftine si cautate de clienti, pe acest considerent, desi de calitate mediocra, indoielnica ( cu unele exceptii, care sunt " revolutionare"), deci sunt un fel de " rau necesar" pt toata lumea din bransa si nu numai :)...
( desi poate ar trebui sa-mi revizuiesc atitudinea, gandidu-ma ca banii truditi cu greu de mine ajung in burtile acelui diavol pervers si oamenilor lui lingai, in timp ce angajatii nadusesc in incaperi si masini fara aer conditionat, vara la 40 grade, iarna fara incalzire, termoficare, apa calda, etc ( eu am lucrat i-n sectiile de productie, si ca agent vanzari, nu va spun nici cat de frig a fost pe 4 ian, cand ne-am intors dupa ce am fost fortati sa ne luam co sau fara plata cei care nu mai aveam, din motive economice, desi, culmea, multe sectii si angajati aveau de ingrijit organisme vii ( culturi bacteriene, chiar animale de laborator, etc) si au fost totusi nevoiti sa vina; nu va spun nici la ce temperaturi se ajungea vara in sectiile lipsite de ventilatie naturala, nici ce rabla de masina care a luat foc -evident din vina mea :)- mi-au dat cand m-au angajat la vanzari, nici ca m-au obligat sa ii fac casco din banii mei- noroc ca nu era mult pt asa o rabla, ba au zis ca dc vreau s-o iau acasa seara trebuie s-o cumpar, nic ca am tratat unul din cainii patronului cu medicamente de la farmacie ( manitol, aspatofort, etc) de vreo 40- 50 lei, cand aveam salariu 600 lei, si pt ca cainele in cele din urma a murit ( insuf renala), si nici nu era din favoritii d-lui, secretarei i-a fost frica sa-i mai ceara banii pe medicamente ...

In lumina acestor constatari, poate ar trebui sa nu mai promovez produsele lor atat de mult...desi eu o fac gandindu-ma ca fac un bine angajatilor in primul rand si apoi conducerii....tot timpul cat am lucrat acolo ni se spunea daca vrem sa ne fie mai bine sa punem osu la treaba sa muncim, sa producem si. sa vindem mai mult...o combinatie fecunda a capitalismului vulgar cu mentalitatea comunista adanc inradacinata in oasele batranilor dinozauri care mai erau ( "sa ne dam viata pt partid, p t patrie, pt comandantul suprem, etc...), tot dictatura pana la urma, oriunde s-ar incadra in timp, din antichitate si pana in zilele noastre, aceleasi principii si metode de abuz si subjugare....

Last edited by fallen; 11.09.2014 at 18:50:46.
Reply With Quote