View Single Post
Vechi 12.09.2014, 13:15:37
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Citat:
În prealabil postat de oaie_cugetatoare Vezi mesajul
Hmm..., eu cred ca lipsa camerelor este intentionata astfel incat ingajatul
sa nu poate sa-si sustina nevinovatia, patronul obligandu-ul pe angajat sa plateasca
din buzunarul sau daunele.Si mai cred(e doar o speculatie) ca insusi
patronul pune la cale "asa-zisele" furturi, ca sa aiba motiv sa va ia
din salariu.Practic daca asa ar fi cazul, atunci patronul nu se alege cu paguba
(marfa fiind tot in custodia lui) si in plus se alege si cu bani de la angajati
pt asa zisele furturi(prin amenzi).S-ar putea sa fie o metoda a patronului
de a va baga mana in buzunar.
Am plecat de-acolo acum 1 an jumatate; de fapt, nu era angajatoarea, era colega noua. Am pus unele lucruri cap la cap si cam la concluzia asta am ajuns. Am avut minusuri in fiecare luna, nu in stilul celor care le aveam e cand aveam colega noua. Si sefa, in naivitatea ei (o cunosc e mult timp pe doamna) s-a gandit ca io fi eu, ca doar nu se poate ca o proaspat angajata cu nevoie imensa de loc de munca (are un copil de 7 ani - acum are vreo 9) sa o fure si sa isi riste jobul. Asa ca am iesit eu tap ispasitor. Inainte lucrasem cu fiica sefei (si atunci erau lipsuri la tigari, nu zic nu -presupun ca tot eu paream vinovata;fumam si eu si ea dar tipa (fiica sefei) era si destul de neatenta - i s-a furat si telefonul de langa ea, ea fiind dupa tejghea).

La asta s-a gandit si sotul, ca ar fi o metoda a sefilor de a ne baga mana in buzunar, dar eu, in naivitatea mea, prefer sa cred ca sunt oameni de omenie totusi.
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Reply With Quote