Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63
Te informez ca parintii mei sunt foarte religiosi, si intreaga familie la fel, iar educatia mea a fost una ortodoxa, de la mersul la biserica pana la pelerinaje in diverse locuri sfinte. Tot ce am facut ca sa ajung la crezurile mele este sa fiu atent in clasa, la orele de stiinte exacte.
Ar fi un studiu foarte interesant sa mearga cineva la olimpicii nationali la matematica, biologie, fizica si chimie, si sa-i intrebe cat de credinciosi sunt. Din cate am vazut, premiantul nostru la olimpiada internationala de matematica de anul acesta a zis la televizor ca ora de religie ar trebui scoasa din scoli.
|
DEci ati fost indoctrinat de scoala, tipic.
Si tatal meu nu a fost la biserica, a refuzat sa intre, pentru ca invatatoarea i-a zis ca va avea probleme daca o va face, i-a zis ca nu au voie sa intre in biserica, pe vremea comunismului.
Mai exista si intelectuali religiosi, ce facem, ne batem in exemple? E pueril.
Domnule, daca pt d-voastra parerea unui olimpic, si parerile unor carti, adica parerile unor oameni de stiinta sunt mai importante decat Cuvantul Domnului, eu am ramas fara cuvinte.
Nu aveti nevoie de argumente ca sa credeti, nu aveti nevoie de stiinta, ci de credinta si iubire, atat.