Citat:
În prealabil postat de Mihailc
M-aș bucura dacă ai posta niște impresii după ce o citești, atât pozitive cât și negative.
|
Cartea m-a captivat. Am citit-o destul de repede, tinand cont de faptul ca timpul meu pt citit e destul de limitat.
Astfel, ca si noutati pt mine, am aflat informatii de dogma yehovista. M-am bucurat sa aflu erorile si falsitatile cu care sunt indoctrinati pentru a nu cadea in plasa lor. Intr-o perioada am fost asaltata de doi fericiti martori. Am scapat de ei doar pt ca nu am avut timp sa-i asult.
In schimb stiam cate ceva despre aerul acela fals fericit si prietenos pe care il afiseaza milenaristii, cum li se mai spune.
Mi s-a parut foarte buna asemanarea dintre atmosfera din sanul societatii Turnul de veghe cu filmul The Truman Sohw.
Mi-a placut cartea. Insa nu cred intr-un happy end pt cei ce au parasit societatea T.de V.
Dupa cum spunea unul din personaje (nu mai stiu, Nikos sau George): daca cel ce paraseste erezia o face pentru cautarea Adevarului atunci va ramane in Biserica Ortodoxa. Daca cel alungat, excomunicat, nu cauta decat un alt grup, un alt mediu de socializare din care sa faca parte si in care sa i se gadile orgoliul, acesta nu va ramane in Ortodoxie. Va cauta ceva similar societatii t/v ...
Nu stiu de ce dar cartea mi-a lasat o mare tristete...