View Single Post
Vechi 16.09.2014, 13:20:56
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Cred ca intre timp am realizat ca toata tulburarea din ultimele zile ar putea fi karma, rasplata divina pt greselile mele...
Mi-am amintit cum am judecat si eu la randul meu si am invinuit pe cei care nu isi ingrijesc animalele si le imbolnavesc, si apoi ne deranjeaza pe noi la ora plecarii, in ajun sau zi de sarbatoare, si se mai si plang ca tratamentele sunt scumpe si dureroase...si complicate, de durata, necesita efort si timp si deplasari...si doar e sarbatoare si pt dansii, si au si alte cheltuieli....
Intotdeauna, probabil, cand un pacient vine prea tarziu, sau cand boala i se agraveaza in ciuda tratamentului, medicul va da vina pe el ca a venit prea tarziu sau ca nu a respectat intocmai recomandarile, in timp ce pacientul va invinui pe medic ori ca trat nu a fost bun, ori ca nu stie ce sa faca, e depasit de situatie, si de aceea da vina pe el....

Asa cum am judecat si am invinuit si eu pe altii de neglijenta si ignoranta, nepasare, acum sunt si eu la randul meu invinuita de aceleasi lucruri...m-am imbolnavit de raceala pt ca am mancat cu mainile murdare, ori am baut/mancat prea rece, si am dus raceala si acasa si mi-am imbolnavit sotul, care acum nu poate munci si pierde bani, sau se straduieste dar ii e foarte greu...
Mai mult, as putea fi invinuita si de colegi ca datorita alimentatiei neglijente si haotice pe care mi-o administrez, am probleme si cu stomacul si in loc sa stau la vanzare, am monopolizat incaperea din spate destinata " reculegerii"( "restroom,", " lady's room", etc)....
Si asa mai departe...oricand se pare putem fi acuzati si noi la randul nostru ca ne-am imbolnavit din propria neglijenta, devenind astfel ineficienti atat acasa cat si la locul de munca, compromitand astel activitatea profesionala si performantele companiei pe care o reprezentam, ceea ce aduce implicit prejudicii atat celorlalti angajati, cat si clientilor...ca sa nu mai zic ca dc esti medic, odata risti sa contaminezi pacientii, apoi ca daca te simti rau, nu esti bine, risti sa iei o decizie gresita, sau sa faci un calcul gresit, sau sa nu obsrve un detaliu, greseli ce pot fi fatale pt pacient...

Asadar, e foarte posibil ca invinuirile, nemultumirile celorlalti sa fie intemeiatr, mai ales cand sunt mai multi care o fac ( cand zic doi ca esti beat....), iar noi intodeauna sa cautam si sa gasim " cuvinte de viclesug" cu care sa incercam sa ne dezvinovatim....
De ex, am observat ca de vreo 2 zile nici colega nu mai vorbeste cu mine, decat ca sa imi dea ordine ( da cu mopul, strange sacii de gunoi, etc); acum nu stiu exact ce motive ar avea sa fie suparata (afara ca ma considera lenesa si jegoasa), ori poate oi fi contaminat-o si pe ea cu raceala, ori o deranjeaza ca m-am dus prea des la baie? Ori ca m-am certat cu dna proprietara cand a venit dupa bani, luni dim la prima ora, sustinand ca mi-a zis la tel ca vine luni, doar ca nu am retinut eu, si bineinteles ca nu aveam banii....( desi vb si cu colega de duminica care-i spusese ca are doar 500 lei la ora inchiderii; ma intreb acum cum si-o fi imaginat si dansa ca se fac restul de bani pana la 1600 peste noapte, in cond in care nu se lucreaza peste noapte, nu suntem cazino sau altceva de genul....)....

Last edited by fallen; 16.09.2014 at 13:44:02.
Reply With Quote