View Single Post
Vechi 16.09.2014, 22:11:54
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

O, Maica noastra prea frumoasa! Tu esti pricinuitoarea tuturor bunatatilor, invierea muritorilor si izbavirea celor pierduti! Primeste aceasta nevrednica rugaciune a robilor tai cazuti si mult pacatosi,in acest ceas de amara plangere si dureroasa cerere, caci indraznim acum a grai catre tine, Preasfanta Doamna Imparateasa, Nascatoare de Dumnezeu, aceasta rugaciune si chemare plina de bucurie, zicand impreuna cu ingerii: Nascatoare de Dumnezeu, Fecioara, bucura-te, Marie, cea plina de dar, caci ai zamislit cu trup pe Fiul lui Dumnezeu! Bucura-te, ca tu L-ai nascut! Bucura-te, ca tu L-ai hranit! Bucura-te ca Lui i S-au inchinat magii! Bucura-te, ca pe Hristos in Biserica dupa 3 zile L-ai aflat! Bucura-te, ca tu insati ai fost luata la cer! Bucura-te, ca ai intrecut pe ingeri cu fecioria si pe sfinti cu slava!Bucura-te, ca tu faci pacea pe pamant! Bucura-te, ca locuitorii cerului, toti, iti sunt ascultatori! Bucura-te, ca tu poti sa ceri tot ce vrei de la Fiul tau, Hristos, Dumnezeul nostru! Bucura-te, ca tu te-ai invrednicit sa fii aproape de Sfanta Treime! Bucura-te, ca esti mama oamneilor inraiti care alearga la tine cu credinta! Bucura-te, ca bucuria ta in veci nu se sfarseste! Bucura-te, cea plina de dar, Domnul este cu tine!
O, Preasfanta Doamna, Stapana, Fecioara, Nascatoare de Dumnezeu, primeste nevrednica noastra rugaciune si pazeste-ne de moarte naprasnica si da-ne pocainta inaintea sfarsitului nostru!

O, preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, Maica cerescului Imparat, prea buna noastra nadejde, Prunca dumnezeiasca de mai inainte de veci aleasa, nadejdea celor deznadajduiti, mantuirea pacatosilor, prietena sarmanilor, imbracamintea celor goi, celor necajiti mangaiere si bucurie, acoperitoarea celro obijduiti si tuturor celor ce sunt in necazuri sau napaste, ajutatoare si aparatoare! O, preamilostiva Doamna Fecioara Nascatoare de Dumnezeu, vezi-mi nevoia, necazul si durerea mea. Ajuta-ma pe mine, saracul si neputinciosul, spurcatul si deznadajduitul, intristatul, necajitul si lipsitul de nadejde si ia de la mine tristetea, ca pe o straina. Tu stii necazul meu, dezleaga-l tu, ceea ce esti fara de prihana, dupa cum vrei si poti. Nu ma lasa sa cad in deznadejde, caci nu am alt ajutor decat numai pe Fiul tau, pe Pruncul cel mai inainte de veci si pe tine, Maica lui Dumnezeu!
O, Stapana lumii, o, imparateasa intregii fapturi, o, porumbita preasfanta, privesc la minunata ta icoana cu Pruncul cel mai inainte de veci, imi plec genunchii cu suspine si cu zdrobirea inimii, imi plec capul pana la pamant, cauta cu ochiul tau cel milostiv la mine, preabuna Nascatoare de Dumnezeu si asculta, atotbuna, si nu te indeparta, ci binevoieste sa ma miluiesti si nu lepada suspinul meu, caci nimeni din cei ce alearga la tine nu iese rusinat, ci cere harul si primeste darul tau spre folosul cererii. Amin.