Citat:
În prealabil postat de fallen
Referitor la ceau distribuit zilele trecute prietenii atei pe fb...ca 1 din 4 romani nu are toaleta in casa si noi vrem catedrala, ma gandeam ia uite ma de ce S-a rastignit Cristos, ca sa-I ceara unii si altii sa le faca toalete. ( nu Elpersonal, ci biserica, cu banii de catedrala).....noroc ca El insusi a spus la vremea respectiva ca nu se va supara pe cel care huleste impotriva Fiului...poate ca in marea lui iubire de oameni, ar face si mai mult de-atata pt ei, le-ar da si lectii de igiena...
Doar ca ateii se pare nu se multumesc cu atat, a mai scria unul azi ca viata e o boala cu transmitere sexuala....si asta seamana mai mult cu hula impotriva celui care a zis Cristos ca nu se iarta.... 
Iar despre rastignirea Mantuitorului, probabil sunt multi care nu o vad ca pe o jertfa, ci ca pe o masura luata impotriva unui infractor care a facut tulburare la vremea respectiva, amenintand ca distruge templul....noroc ca cum am mai zis, El nu se supara pe noi pt asta....
|
De ce insiști a scrie Cristos în loc de Hristos?
Și oare de ce așteptăm cam mult de la alții și cerem prea puțin de la noi înșine? Ne-am născut sănătoși, părinții ne-au crescut, cum s-au priceput și ei... am fost la școală...
Cine să învețe și cine să muncească în locul nostru, ca să avem ce ne trebuie?