View Single Post
Vechi 18.09.2014, 16:01:16
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dalian Vezi mesajul
Ok, baieti, am inteles pozitia voastra. Cand un papistas se da mai tare la voi, va bagati sub masa si il intrebati respectuos daca va permite sa iesiti si sa-i curatati scamele imaginare de pe sacoul sau impecabil. Ati vrea acum sa ma faceti si pe mine sa va urmez. Sub masa. Multumesc dar nu pot. Sincer. Nu pot sa am admiratie profunda pentru un papistas care afirma cu tupeu ca la ortodocsi "€žSfintele Taine sunt un haloimis general€ť".

Am o rugaminte la voi: nu-mi mai dati nici un sfat pana cand nu va revizuiti atitudinea si luati o pozitie verticala!
Cand voi insiva veti avea macar o singura replica potrivita pentru mizeriile si necuviintele pe care papistasul le arunca periodic asupra Bisericii, abia atunci va voi asculta povetele intelepte.
Of... daca Iisus ar fi spus "Iubeste-ti aproapele, dar numai daca face parte din aceeasi ramura a religiei tale ca si tine", atunci atitudinea ta ar fi fost de inteles.

Dar Iisus nu a zis asta, deci nu este de inteles de unde atata ura pentru un grup care are in mare aceleasi idei ca si tine, si difera cateva notiuni mici.
Reply With Quote