View Single Post
Vechi 18.09.2014, 22:48:10
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Chestia este ca... doctorii sunt oameni, si pot gresi. Nimeni nu este perfect. Dar ei isi dedica viata salvarii de vieti, si fac tot ce le sta in putere (bine... majoritatea).

Cand un doctor nu a putut salva un om, atunci este de inteles, deoarece doctorul este si el om (nu vorbesc aici de malpraxis. Desi si asta poate fi considerata o greseala omeneasca in unele cazuri).
In cazul depresiei ca si al celorlalte boli psihice, nu e neaparat vorba de erori umane in ce priveste terapia, ci ...de specificul lor in sine, particularitatile lor, raspunsul nefavorabil la tratament, in multe cazuri, necomplianta pacientilor, in altele, si, nu in ultimul rand, cred eu ("parerea mea"), lucrarea necuratului, in ultima instanta...( care probabil e desavarsita de cauzele favorizante mentionate anterior)

Chiar am vazut cu ochii mei, la o femeie " scapata de la balamuc", sau mb zis " eliberata", am inteles ca mergea acolo doar sa manance si sa doarma cateodata, dar toata vara, cat era ziua de lunga, zacea pe treptele unei farmacii, cand la soare,cand la umbra....si cateodata,'in unele zile, o apuca tipatul, strigatul, injuratul...initial credeam ca poate o supara cineva, ca-i e foame, sete, cald, vrea cafea, tigari, etc, insa nu o supara nimic si nici nu voia ceva anume ( ii dadea lumea de toate); ceea ce o determina sa faca ca toti dracii, din senin, era doar in capul ei...

Last edited by fallen; 18.09.2014 at 22:54:17.
Reply With Quote