Citat:
În prealabil postat de fallen
Din nou sunt victima unor pareri contradictorii despre mine si activitatea mea...
Sefa la care lucrez de vreo 3 ani sustine ca am facut treaba buna si ca m-as putea descurca f bine si in continuare daca mi-ar lasa ( vinde) mie afacerea, pt ca era destul de varza cand am preluat-o si cu toate astea m-am descurcat sa o aduc si sa o mentin pe linia de plutire.
Sotul insa spune ca vrea sa ma pacaleasca ca sa imi lase mie pe cap afacerea care nu e chiar asa profitabila, si decat sa piarda dansa, mai bine sa-si recupereze investitia si apoi noi sa ne spalam pe cap cu ea...( cu afacerea)
Mai mult decat atat, imi spune ca ceea ce am facut eu tot timpul asta, este egal cu 0 dpdv profesional, nu am evoluat cu nimic, am batut pasul pe loc ba chiar am regresat ( dat inapoi).
El considera ca nu esti indreptatit sa te plangi ca te-ai surmenat, ai obosit, te-ai epuizat, atata timp cat efortul tau nu a avut o finalitate, adica ai fost la servici, unde fie ai muncit fie ai stat degeaba si ai asteptat clienti cat ii ziua de lunga, insa nu a venit nimeni, sau nu suficienti, sau tu ai facut treaba dar altcineva a cules roadele, beneficiile, si tu nu te-ai ales cu nimic, nici financiar, nici ca experienta profesionala sau de viata, situatie in care nu ai nici un drept sa spui gata, vreau sa iau o pauza, am obosit, atata timp cat rezultatele trudei tale nu se vad, nu se regasesc nicaieri, e ca si cand ai stat degeaba acasa si ai facut umbra pamantului....
( sau daca rezultatele trudei tale se regasesc undeva, insa nu in buzunarul propriu :) .... pt familia ta totuna e...ca si cum ai fi stat degeaba...)
|
D-voastra ce considerati, cine are dreptate, sotul sau sefa?
Mi se pare ca el are o parere foarte proasta despre d-voastra, si incearca sa va minimalizeze meritele si sa va faca sa va simtiti prost, eu cred ca starea d-voastra este negativa din cauza lui.
Si mi se pare ca reduce totul la material, ceea ce nu e bine. Nu sunt de acord ca un om a stat degeaba la un loc de munca si nu a castigat nimic din punct de vedere profesional si nici ca experienta, oriunde ai lucra castigi experienta , vrei nu vrei, si profesionala si umana.
Oricum e foarte urat din partea lui ca va face sa va simtiti asa, un om care iubeste pe cineva nu se comporta in acest hal.