View Single Post
Vechi 22.09.2014, 19:37:59
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Aprofundarea învățăturii diferă de căutările și credința fiecăruia dintre noi. Ceea ce căutăm, Domnul ne va descoperi. Și avem dreptul, când avem o nelămurire, să fim rezervați și să cerem mai multe păreri. Însă, nu avem dreptul să corectăm noi preotul, să organizăm grupuri care să se ridice împotriva lui sau împotriva conducerii Bisericii.
Aici parcă ai mai echilibrat un pic balanța! Oricum, intenția mea era să întreb, urmând ca răspunsul să-l afli singur.

Citat:
Am citit o singură carte în care apare numele pr. diac. Ioan Ică Jr. și a fost suficient să am rezerve în a citi alte cărți în care apare acest nume. E vorba de cartea Sfinții Părinți despre originile cosmosului și omului în care Dr. Kolomiros încearcă să arate că Sfânta Scriptură și învățătura Sfinților Părinți sunt compatibile cu teoria modernă a evoluției. Dacă îl citim pe părintele Serafim Rose, întâlnim o cu totul altă interpretare a Cărții Facerii bazată, de asemenea, pe scrierile Sfinților Părinți. Două cărți care citează din Sfinții Părinți, dar care sunt contradictorii. Cum aflăm în care din cele două cărți e adevărul?
Citește, te rog, prezentarea cărții la care ai făcut referire, în link-ul de mai jos. Și dacă observi aprecierea ta eronată poți să faci corectura de rigoare, în numele onestității care ar trebui să caracterizeze conduita creștinilor. Dacă vrei, evident!

http://edituradeisis.ro/opencart/ind...&product_id=81

Last edited by Mihailc; 22.09.2014 at 19:42:11.
Reply With Quote