Subiect: Hrana vie
View Single Post
Vechi 26.09.2014, 10:50:12
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Imi pare rau ca nu pot sa vizionez filme de 2 ore, nu-mi permite nici tehnologia nici timpul, dar am gasit si un rezumat simplist al dietei recomandata de acel nene/tanti doctor, si ceea ce mi s-a parut interesant ( daca am inteles eu bne) este ca nu se renunta de tot la cafea, ci se foloseste " impotriva firii" :)
( cel putin eu asa am inteles :))
https://m.youtube.com/watch?v=quuvi6Gvvmc

Ceea ce am observat din propria experienta neincununata de succesuri maxime, e ca desi toata lumea propavaduieste consumul de fructe ( ca atare) dimineata, pe stomacul gol, inainte de 12, ca fiind f sanatos si benefic pt organism, mie unele fructe mi se par mai acide chiar decat cafeaua....ma ustura inclusiv gura de la unele din ele mai ales
Cat despre coji, smaburi ( de strugure, de ex) se spune ca e bine sa le mancam si pe ele, insa nu pe toate le putem mesteca foarte bine, cel putin eu, iar candcle inghit asa..risc o colica de toata frumusetea ( mai als noaptea, ca bebelusii) .
Cu samburi de strugure din cate imi amintesc e altabpoveste: dc ii inghiti intregi, ii elimini ca atare, au efect laxativ ( ca si samanta de in, de ex); pecand daca ii mesteci, atunci elibereaza taninul, care e stiptic ( strange); cum e mai indicat ( sanatos) sa se consume acestia ?

Last edited by fallen; 26.09.2014 at 15:31:16.
Reply With Quote