View Single Post
Vechi 29.09.2014, 00:19:32
t4ilgunn3r's Avatar
t4ilgunn3r t4ilgunn3r is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Tot nu ai inteles aproape nimic, desi am explicat de cateva ori. Asta am scris si eu, mutatiile genice sunt ceva obisnuit. Tu vii si spui acelasi lucru ca si cum nu l-as fi spus eu primul. Si ti-am si spsu ca nu moare nimeni daca are ochii albastri (culoarea ochilor fiind data de niste gene), dar nici nu devine alta specie. Chiar si daca are ochii roz, tot om e.
Vad ca-i dai inainte cu ideea (falsa) ca daca suferi mutatii genice (in interiorul unei gene) cineva face ochi albastri si cam atat. De asemenea, se pare ca te astepti ca in urma unei mutatii genice, sa se schimbe specia. Asta imi denota ca incerci sa critici o teorie a evolutiei pe care o ai doar tu in cap, si, eventual, prietenul bin000 care asteapta sa-i arat soparla care naste o pasare cu pene, dar sa nu fie in milioane de ani, ca e pesemne grabit.

Repeta dupa mine: evolutia inseamna modificarea fondului genetic al unei populatii, de obicei separate geografic de cea de origine, prin intermediul mutatiilor, selectiei naturale si diversitatii genetice.

In 500 de ani poate își schimba culoarea, în 500 de mii îi cresc picioare și in 500 de milioane de ani îi cresc pene. Imi pare rau ca dureaza asa de mult. Inca astept dovezi ca Pamantul are 7500 ani, o prostie infipta bine.