In cate feluri poate fi "talcuita" si Apocalipsa....
Se inventeaza fiare, cipurile se speculeaza a fi semnul fiarei...cate si mai cate...
Oamnei buni, daca il aveti pe Dumnezeu in sufletele voastre, nimeni nu Il poate scoate de-acolo cu forta!!! Ca aveti cip, ca nu aveti, ca exista masonerie, ca nu exista. Doar tu sinur, ca om, prin propriile dorinte/forte/fapte/cugetari puteti sa scoateti sau sa bagati ceva in sufletele voastre. Nu va poate manipula nimeni astfel incat sa nu mai simtiti ceea ce simiti. Sentimentele nu ti le schimba nimeni, tu singur le schimbi; nu ti le schimba masoneria, nu ti le schimba telefoanele mobile sau cardurile bancare sau de sanatate cu sau fara cipuri, exact asa cum nu a schimbat nici CNP-ul sentimentele nimanui.
Uneori devenim atat de paranoici fara ca macar sa avem vreun real motiv; ne imaginam lucruri mai ceva decat copiii. Si ne miram ca vedem peste tot "semne" apocaliptice.
Oricum n-o sa intarziem Apocalipsa, nu putem sa facem astfel incat ea sa nu apara. Dumnezeu e muuuuuuuuuuu...ult peste noi si doar El stie cand va fi Sfarsitul.
PS: Mesajul e adresat toturor, si celor care cred si celor care nu cred in toate asa zisele talcuiri (care-s cam multe - si multe nici macar nu-s de origine ortodoxa) ale Apocalipsei lui Ioan...
pt antonia: eu as zice sa nu ne inchinam nimanui in afara de Dumnezeu... Zic si eu...
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
|