View Single Post
Vechi 03.10.2014, 16:20:37
Ioan_Cezar Ioan_Cezar is offline
Banned

Data înregistrării: 17.06.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristirg Vezi mesajul
-da si totusi nimeni nu zice nimic de aceste aspecte foarte importante:

-P Arsenie Boca l-a pictat pe ereticul Ulfila si pe ereticul Francisc din Assisi in biserica de la Draganescu,picturile exista si sunt reale
-deci nici un sfant nu a marturisit in scris ,cu viu grai,sau prin pictura o erezie, deci pt ca i-a pictat pe 2 eretici cu aureola de sfinti arata ca accepta erezia catolica,papistasa
-P Arsenie Boca nu facea deosebire mare intre catolicii eretici si ortodocsi
S-a zis măi frate, s-a tot zis, am bolborosit și eu ceva pe tema picturii de la Drăgănești, au zis și alții mai îndreptățiți să spună - dar tu nu ești mulțumit, ce vrei, asta e. Tu o ții una și bună, așa cum ți-au băgat în cap unii cu mintea îngustă și cu inima ca pietroiul. Ce voiești acuma? Nu cădem de acord, asta e. Nu mai reveni, acceptă onest că nu primești replica și las-o așa. Tu pe-o parte, alții pe alta, asta e.
Cât privește deosebirile pe care le făcea Părintele, e curată nerozie să i se pună în gură tot felul de ziceri. Cum să nu facă deosebirea ditamai omul lui Dumnezeu? Făcea, dar la nivelul lui, nu la al tău sau al meu. Sau poate crezi că avem cu toții aceeași măsură? Că suntem în măsură să îl învățăm dogmatică și trăire creștină pe Arsenie Boca...
Iertare,
Doamne ajută!