Citat:
În prealabil postat de cristirg
-si in "Cararea" apar destule elemente new-age-iste
|
Dacă ar fi să analizăm la virgulă, toate scrierile sfinților după criteriile domniei tale, nu ar mai rămâne nici unul!!
Spui că în "Cărarea" apar "destule elemente new-age-iste", deși nu le numești care sunt acelea.
Atunci, ce ne poți spune despre cartea Sfântului Luca al Crimeei canonizat de Biserica Rusă, unde se vorbește direct despre existența extratereștrilor, somnabulism, spiritism, practici energetice și multe altele din ceea ce tu numești "elemente new-age-iste"...
Citește
"Cărarea Împărăției" cap-coadă a Părintelui Arsenie Boca, apoi citește și
"Duh - Suflet " Trup (Puterea inimii)" cap-coadă a Sfântului Arhiepiscop Luca al Crimeii, fă o comparație între acestea două cărți, apoi vreau să-ți aud părerea. Eu am rămas oarecum derutat când am citit pentru prima dată cartea Sfantului Luca, însă la scurt timp mi-am revenit.
Și să spui apoi, de ce Părintele Arsenie Boca nu ar trebui canonizat spre deosebire de Sf. Luca al Crimeei, care este canonizat. Sincer eu nu te pot înțelege. Se simte o ură în postările tale față de persoana Părintelui Arsenie Boca pe care vrei să-l scoți cu orice preț ca eretic