Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
Să înțeleg că și părintelui Arsenie Papacioc i-ai pus etichetă?
|
Oricum intelegi doar ce vrei tu, nu stiu de ce vrei sa ai un dialog cu mine. Spui "si", dar unde vezi ca i-am pus eticheta parintelui Boca? In acest caz ma refeream la Parintele Arsenie Boca, la canoniarea sa. Daca faci parte din cei care cred ca sfintii sunt infailibili si nu ai inteles ce am scris in mesajele anterioare nu ma mai obosesc sa reiau. Discutia despre Parintele Arsenie Papacioc am mai avut-o si am si spus cu cateva mesaje mai sus ca au mai fost duhovnici care nu au stiut unde sa-i incadreze pe catolici din doua motive, pentru ca nu au avut toate informatiile necesare si pentru ca nici chiar unii ierarhi nu stiau ce sa creada. Am dat deja exemplu cu enciclica din 1920, anularea anatemelor, etc. In 1986 Patriarhul Teoctist si alti Patriarhi participau la invitatia papei Ioan Paul II la o intrunire ecumenica la care erau invitati si din alte religii. Fiecare a spus rugaciuni catre zeii lor, au pus chiar si o statuie cu Budha in altar.
Faci cum consideri, nu te oblig eu sa crezi ceva si nu consider ca am ceva de spus in plus fata de ce am spus deja pana acum in celelalte mesaje catre tine.