View Single Post
Vechi 05.10.2014, 16:45:52
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Iancule, iar repeti aceeasi poveste pe care mi-o spuneai si in privat?
O sa mai zic odata, in public, ca am zis ca nu mai raspund acelor mesaje private.

Pe romani ii durea in cot in ce credeai, ca nu ai cum sa tii un imperiu multicultural mult timp fara toleranta religioasa.
Atata timp cat iti plateai taxele, nu conta.
Treaba care ii enerva pe romani era ca crestinii nu participau la cultul imperial(http://en.wikipedia.org/wiki/Imperia..._(ancient_Rome)). Atat. Treaba asta era considerata tradare de stat.
Din nou, intreb cum s-a intamplat de aceasta paganizare are aceleasi caracteristici in Roma, Armenia, India, Etiopia, chestie la care nu am primit raspuns nici pana in ziua de azi.
Iar in privinta carnatilor, am putea discuta despre cum e o restrictie vechi-testamentara, dar nu asta conteaza, atata timp cat nu respecti legile Kosher, nu ai cum sa zici ca urmezi aceleasi reguli alimentare ca evreii.

Raspunsurile le vreau direct, in public, pe acest thread, si nu vreau sa fie "ba nu, pe bune, chiar s-a intamplat. Crestinismul chiar s-a paganizat."
Lasa propaganda iehovista si hai sa discutam direct.
Daca:
a)nu primesc un raspuns;
b)primesc un raspuns privat, si nu in acest thread;
c)raspunsul fie este in genul, "chiar s-a intamplat", fie evita complet intrebarile si e doar alta propaganda;
Vreau sa se consemneze ca dovada, si userul sa fie raportat adminului pentru spam neincetat de cateva luni;