View Single Post
Vechi 07.10.2014, 21:46:33
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Sunt o "aparatoare" (dca asta e cuvantul...) a minoritatilor tocmai pentru ca in tara asta minoritatile sunt a naibii de discriminate. Si aici nu ma refer in principal la minoritatile confesionale, ci la tot ce tine de minoritati... Si nu am devenit dintr-o data; asa sunt in general; daca eu cred in Dumnezeu, asa, la nivelul meu, asta nu inseamna ca trebuie sa-i discriminez pe cei ce nu cred sau pe cei cecred in alt Dumnezeu sau in alti zei; oamnii sunt tot oameni, la fel am aparut toti, indiferent prin ce "metoda"; fie ca ne convine, fie ca nu, suntem "din acelasi aluat".
Nu, nu invata nimic rau baptistii la religie (ortodoxa), dar uite ca nu toata lumea gandeste ca tine. Si eu am avut in clasa reformati care au facut religie ortodoxa la scoala (din lipsa de profesori pentru ei), dar care nu au avut absolut nimic impotriva, ci ciar s-au implicat la ore.
Da, ok, biologia invata "teoria" evolutiei; pai daca este indoctrinare religioasa trebuia sa apara si indoctrinare ateista (eram ironica aici). Invata ambele "metode" ale aparitiei vietii, si?! Care ar fi problema? Credeti ca la asta se rezuma bilogia? la teoria evolutiei? Sincer, din ce am facut la scoala legat de asta (presupun ca am facut ceva, totusi) eu personal nu-mi amintesc nimic... in schimb imi amintesc foarte bine anatomia si genetica, precum si o parte in zoologie.
Pana la urma fiecare alege sa creada in ce vrea, sau in...nimic;
Sper din tot sufletul că nu va referiti la cetătenii de etnie romă sau la cei cu orientare sexuală diferită. Eu consider că atunci cînd vor primi un deget, orice minoritate din această tară, indiferent ca e religioasă, sexuală sau alta etnie, va lua toată mâna. Rezultatul va fi discriminarea majoritătii ortodoxe, heterosexuale, de origine româneasca.
E un nonsens să discriminezi o majoritate pentru niste minoritari, un lucru absurd , preluat de la americani.

Teoriile privind originea vietii se cam bat cap in cap, copilul va fi prin urmare confuz si nu va mai sti ce să creadă. Mai ales dacă părintii nu îl educă în acest sens. Va fi influentat de oricine, va pluti ca o barcă pe valuri, cu influente de oriunde, o viată fără un sens clar, fără principii clare etc etc.

Last edited by aubergine; 07.10.2014 at 21:54:34.