Subiect: PROPUNERE
View Single Post
Vechi 15.01.2008, 16:35:06
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

domnule, poi abstinentza e la fel de grava daca nu mai grea patima ca shi sexul protejat sau liber ca dezvolta balaurele exact spre punctul culminant adica tot spre sex protejat sau liber. la Hristos nu e vorba de abstinentza, ci a spus foarte clar ca e pacat oriunde l-ai intalni acest drum, in familie, intre copii sau orice tip de relatzie, chiar vitro sa fie ea. Deci daca te gandeshti ca vreodata sa faci sex inseamna ca te-ai decis deja sa pacatuieshti shi in inima ta ai shi savarshit pacatul, chiar daca eshti la camin shi vrei sa te casatoreshti cu colega de joaca sa avetzi copii... Deci vreau sa spun, bineintzeles cu modestie shi fara acuze cuiva ca abstinentza este shi ea pacat, bineintzeles in masura in care abstinentza este ashteptarea pentru a avea relatzii sexuale cu unicul partener de viatza cu care te cununi. Problema nu este ca vei pacatui pentru a aduce pe lume copii ci ca dumneata crezi ca nu ai pacate shi nu te mai pocieshti niciodata pentru ca facut dragoste doar pentru a avea copii. Dar asta este un pacat. Nu afirm eu, ca eu chiar n-am habar, dar asha mi se pare ca se intzelege din scripturi.... poate ma inshel, oricum Dumnezeu tzine in seama pacatele fiecaruia pe care le socoteshte el shi acelora cui le vrea, caci unora le numara shi perii de pe cap, iar altora le ingaduie multe spurcaciuni... caci tainele shi lucrarile sale sunt de nepatruns pentru oameni dar se descopera copiilor... ascultatori.
Reply With Quote