View Single Post
Vechi 13.10.2014, 21:36:40
Mena59 Mena59 is offline
Banned

Data înregistrării: 20.11.2012
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalois Vezi mesajul
Cand Lucifer iti va prezenta 1% din argumentele cu care i-a convins pe 33% din puzderia de ingeri BUNI sa fie impotriva lui Dumnezeu, atunci vreau sa te vad, cum te zbati intre speculatiile care nu au fost emise de un om ca mine, ci de insusi seful speculatiilor, cel ce L-a contestat pe insusi Dumnezeu.
Raspunsul tau arata doar ca te simti confortabil in credinta ta, nu ca ai credinta. Poate ca ai, dar nu stii, in orice caz, nu se vede.
Dumnezeu vede ce stie El sa vada, dar eu nu vad la tine credinta definitiva: eu vad obnubilare, nu luminare.
Poate gresesc, poate asta este nivelul tau de exprimare a credintei tale, care nu se compara cu nivelul credintei tale...
Cat timp va dura credinta ta? Si dupa ce timpul, nu va mai fi, credinta ta va mai fi?
Eu sunt cel ce intreaba: daca tu esti cel ce raspunde, raspunde la intrebarile mele, nu la lipsa ta de intrebari...
Restul este politica.
Diavolul si ingerii lui sunt mincinosi. Poate ca mi-ar putea face rau, poate ca mi-ar face atat de rau incat nu as putea rabda si as fi in pericol sa-mi pierd iubirea si nadejdea din suflet. Nu pretind ca as putea sa fiu ca si Iov... Dar acum, in confortul credintei mele pe care tu nu o poti vedea, am incredere in Dumnezeu.
Nivelul meu de exprimare este mediocru dar destul de clar. Cred...
Nu stiu cat timp va dura credinta mea. Sper sa dureze pana in ultima clipa. Cand timpul se va termina va incepe vesnicia si atunci credinta mea se va transforma in convingere.
Deoarece nivelul meu intelectual este scazut nu-mi pun prea multe intrebari / probleme si asta imi da un confort existential. Si, in plus, lipsa framantarilor, indoielilor lasa loc Credintei, Iubirii si Nadejdei.
Eu cred in Dumnezeu pt ca asa m-au crescut parintii, asa m-au invatat bunicii, pentru ca experienta mea de viata mi-a dovedit-o in fiecare zi a vietii mele (si nu sunt tanara)
Cu mine s-a jucat satana cum a vrut, asa ca il cunosc, ii stiu inselatoriile.
Cu mine Dumnezeu a facut minuni, adevarate si uimitoare minuni! Mi-a aratat pe fata ca e cu mine si ma sprijina atunci cand aleg binele

Eu nu stiu ce vrei tu sa spui, de fapt. Nu stiu ce raspunsuri astepti de la mine sau de la ceilalti.
Eu asta am avut de spus. Mai mult de atat e vorbarie goala.
Reply With Quote