View Single Post
Vechi 14.10.2014, 11:05:18
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Nu ne-a facut gresit sau imperfect, doar ca probabil nu ne-am nascut nici ca specie gata dezvoltati,maturi, asa cum nu se nasc nici copii nostri... iar porunca ascultarii ne-a fost data cand am fost suficient de maturi, de evoluati ca specie, cat sa o intelegem. Pana atunci a hotarat El pentu noi, asa cum hotaraste pentru toate celealte fapturi, si asa cum hotaram si noi pt copii nostri, pana se fac mari...

De ce i-a lasat pe unii si pe altii sa ajunga in iad, asta multa lume sea intreaba, inclusiv eu. Poate era mai bine daca hotara in continuare El pt noi ce e bine si ce nu, si ne oprea in vreun fel sa ascultam pe diavol si sa ( ne) facem rau. Multi se intreaba de ce l-a facut si pe diavol, sau de ce a ingaduit ca o faptura care era perfecta sa devina rea; si apoi de ce l-a lat sa faca rau si altora, sa-i corupa, de ce nu l-a distrus din prima?
Noi daca avem mai multi copii, si se fac mari si nu ne mai asculta, putem incerca sa ii oprim sa faca rau, dar la un moment dat nu mai avem nici o putere asupra lor, pt ca fie pleacade langa noi si nu mai stim nimic de ei, fie se fac mai rai, mai puternici ca noi, si ne infrunta. Despre Dumnezeu se spune nu ca nu ar putea sa ne opreasca de la a face rau, dar nu vrea pentru ca ne-a data cest drept, al liberei alegeri, si nu mai poate sa ni-l ia inapoi. Cu riscul sa ne piarda, ne-a oferit aceasta libertate...asa cum mai devreme sau mai tarziu facem si noi cu copiii nostri, ii lasam sa ia decizii singuri chiar daca gresesc si apoi sufera, trebuie sa treaca si prin asta pt a se maturiza pe deplin.
Insa multa lume se intreaba, inclusiv eu, mai ales cand ne apuca cate un puseu de necredinta, de ce i-a lasat in viata si liberi pe aceia care sunt in stare, si vor, sa faca rau si la altii...

Last edited by fallen; 14.10.2014 at 11:19:41.
Reply With Quote