View Single Post
Vechi 14.10.2014, 13:49:40
ioana5760 ioana5760 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.03.2014
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
De ce sa fie vazuta ca pe o desfranare?Dupa cum ati scris reiese ca are doua functii:una de sustinere reciproca in vederea mantuirii si una de procreiere.
Asta ar fi insemnat ca din capul locului casatoria sa fie doar o cale spre nastere de prunci si nimic altceva;iar cei care nu pot procrea nu ar fi fost lasati sa se casatoreasca.

De ce trebuie sa plecam din start cu idea ca doi oameni in varsta se unesc in casatorie doar pt desfranare? sunt multe lucruri placute sufletului care se pot face in compania cuiva neluaind in calcul relatiile trupesti si oricum multe persoane la o varsta nici nu mai viseaza la asa ceva...ci doar la o companie,un sprijin,un ajutor,cineva cu care sa vorbeasca;altcineva decat un animal de casa.
Probabil nu m-am exprimat eu mai detaliat despre ce e vorba, eu am 39 ani si nu ma mai vad avand copii, dar o posibila casatorie daca intalnesc persoana potrivita, poate as face-o, nu stiu, simt de parca ar fi desfranare, poate simt eu gresit, voi ce parere aveti? Inca ma gandesc daca nu e mai bine sa raman singura. Depinde de viitor ce va fi. Mi-e frica de batranete si ca ajung sa mor singura in casa.
Reply With Quote