Citat:
În prealabil postat de ioana5760
Probabil nu m-am exprimat eu mai detaliat despre ce e vorba, eu am 39 ani si nu ma mai vad avand copii, dar o posibila casatorie daca intalnesc persoana potrivita, poate as face-o, nu stiu, simt de parca ar fi desfranare, poate simt eu gresit, voi ce parere aveti? Inca ma gandesc daca nu e mai bine sa raman singura. Depinde de viitor ce va fi. Mi-e frica de batranete si ca ajung sa mor singura in casa.
|
Da, mi se pare normal sa iti fie frica de asta...e chiar foarte nasol sa ramai singur la batranete...mai ales fara copii, caci si sotii de obicei pleaca pe rand...
Va inteleg ai ca va e greu si nu mai aveti o disponibilitate afectiva asa mare, de -acum...( dc mi-aduc aminte bine, in urma cu ceva vreme chiar ati avut o experienta nefericita, parca spuneati..?)
Acum desigur cel mai important este sa va tina Dumnezeu in putere si sa va rugati sa va ajute pe cat se poate sa va descurcati singura, iar la nevoie sa va trimita pe cineva in ajutor, la momentul potrivit ( prieteni, vecini, etc). Se pare ca soacrei mele i-au prins tare bine bunele relatii pe care le are cu vecinele de bloc, caci noi din pacate cu serviciile noastre...prea putin suntem disponibili ...