View Single Post
Vechi 14.10.2014, 20:37:33
catalois catalois is offline
Banned

Data înregistrării: 11.03.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mena59 Vezi mesajul
Deoarece nivelul meu intelectual este scazut nu-mi pun prea multe intrebari / probleme si asta imi da un confort existential. Si, in plus, lipsa framantarilor, indoielilor lasa loc Credintei, Iubirii si Nadejdei.
Nivelul intelectual este dat de Dumnezeu si fiecare trebuie sa si-l onoreze. Nu cred ca al tau este scazut iar al meu este, in orice caz, maxim sub-mediu: am cunostinte oarecum aprofundate in cateva domenii si disparate in altele. Numai ca tu zici ca un nivel intelectual scazut ajuta la mantuire, ceea ce duce la recomandarea de a-ti educa pruncii sa nu fie intelectuali.
Bunica imi zicea ca prea multa carte, strica. O cred: cu cat mai larg este orizontul, cu atat mai mult esti abatut de la cale, de ceea ce vezi. Dar, revin: nivelul intelectual este dat de Dumnezeu, trebuie sa faci ceva maxim, cu el.

Citat:
În prealabil postat de Mena59 Vezi mesajul
Eu nu stiu ce vrei tu sa spui, de fapt. Nu stiu ce raspunsuri astepti de la mine sau de la ceilalti.
Dupa cum ziceam, astept raspunsuri la intrebarile care au fost posibil sa fie puse (caci asa a vrut Dumnezeu sa ma faca), deci este posibil sa li se raspunda. Nu cred intr-un raspuns complet, ci intr-o pleiada de raspunsuri partiale care se vor uni cu sens.
Reply With Quote