View Single Post
Vechi 14.10.2014, 21:56:48
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Nu stiu daca se ma aplica faza cu "datul mare" cu telefonul sau alte chstii. Adica poate la copii/adolescenti, dar un om in toata firea nu cred ca isi ia telefon nustiudecare ca sa se da mare...la cat de accesibile sunt in ziua de azi, si la cate modele exista pe piata....
Adica, nu zic ca absolut nici un om in toata firea nu-s ia telefon sa se dea mare, dar... nu stiu, nu vad rostul ca un om matur sa isi cumpere ceva "ca sa se dea mare" (poate daca e vorba de ceva masina mega giga wow - din stia stiu i eu din pacate)

Eu sunt dependenta de telefon in sensul ca la servici sunt sunata de sefi unori si de 20 - 30 ori pe zi, iar acasa...sa stea telefonul undeva unde il pot auzi daca suna; in rest...il mai folosesc cand chiar ma plictisesc pentru facebook sau jocuri, dar consider ca nu exagerez, ecat rareori.
Multi adulti isi iau telefon de acest gen pentru ca sa fie in ton cu lumea, altfel nu se simt destul de updatati. Barbatii, ca sa se laude, ca si cu masina, femeile, la fel.
Barbatii fiind mai copilarosi sunt atrasi de tot ce este tehnica, ca sa o manevreze, sa se joace cu ea. Dar e evident ca in ziua de azi ai de unde alege si a mai scazut si pretul pe masura ce apar mai multe, sunt mai accesibile ca pret, dar sunt mai proaste, in sensul ca tine bateria putin si sunt greu de manevrat de muncitori si oamenii care au mult de treaba cu mainile, sau cei care fac cumparaturi si incearca sa si vb la telefon etc etc.
Reply With Quote