Citat:
În prealabil postat de fallen
Da, dragul meu, ai dreptate; nu numai ca nu ar trebui sa ma mai duc duminica la biserica, ca sa stau cu tine si sa te servesc, dar nici copilul nu ar trebui sa-l mai duc, sa-l stresez. De fapt nici nu ar trebui sa-l botezam, ce-i aia sa-l dezbrace in pielea goala si sa-l bage in cazan, il traumatizam pe viata...si apoi e dreptul lui sa aleaga cand o fi mare daca vrea sa fie crestin sau nu...sau poate ar fi mai bine sa nu-l mai facem de loc, de unde stim noi daca el chiar vrea sa senasca si sa traiasca, poate o sa i se para nasoala viata si o sa zica ca de ce l-am facut,mai bine nu.l faceam...
|
Daca tu vrei sa fi crestina, sa practici si sa megi pe drumul asta, nu se negociaza, ori duci copilul la botezat, la biserica si faci tot ce trebuie crestineste, ori va despartiti, ... ori alegi sa faci compromisuri peste compromisuri. Va trebui sa alegi ... mai devreme sau mai tarziu. Trebuie sa te gandesti serios la scadenta, la judecata, cand va trebui sa dai seama pentru alegerile facute.
Si acest domn ce are atatea ifose sa-l servesti si nu mai stiu ce, ce crede ca s-au terminat barbatii?