View Single Post
Vechi 21.10.2014, 00:43:31
Ioan_Cezar Ioan_Cezar is offline
Banned

Data înregistrării: 17.06.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlbertX Vezi mesajul
Dogma centrală a geneticii este reprezentată schematic astfel: ADN ->ARN -> proteine.

Daca ati fi citit cu atentie acest topic de la inceput ati fi inteles ca tocmai aceasta dogma este considerata eronata ...

Poate reusiti sa revedeti totusi Noua biologie - https://www.youtube.com/watch?v=7qpG9F5fKVc
Din câte știu, genetica nu operează cu dogme. Relația dintre acizii nucleici și sinteza proteinelor nu este o dogmă ci unul din procesele care au loc în celule, alături de multe alte procese (de pildă reglajul sintezelor proteice, la care participă diverși factori intra și extracelulari, inclusiv factori de natură psihologică și spirituală, după cum începe să se susțină mai nou dar care se exprimă într-un limbaj biochimic, în ultimă instanță).
Nu am citit până acum nici un material care să infirme relațiile dintre acizii nucleici și sinteza proteică.

Cât privește înregistrarea video, ce pot să spun... Un oarecare melanj de noțiuni și concepții din diverse domenii, un orator care sare gardul peste munți și văi plutind în nimicuri, pe alocuri o oarecare psihologie californiană tipică despre puterile ascunse ale omului - genul de discurs motivațional americănesc care a ajuns și în România. Discursul e aproape vid de conținut și, în orice caz, e amuzant să spui că acest melanj e noua biologie. Așa de rău să fi ajuns biologia?...

Partea proastă e că omul acela chiar vrea să ne învețe cum să avem mai multă... putere personală. Parcă am mai auzit discursul ăsta, tot cu prilejul unor show-uri...

Last edited by Ioan_Cezar; 21.10.2014 at 00:57:39.