Citat:
În prealabil postat de Theodore_of_Mopsuestia
Creatura aceea este umana. :) Ma rog, arata la fel de "creatura" cum arata un om de o rasa fata de un altul din alta.
E un personaj. Cumva, rezonez, cu ce reprezinta (in termeni mai banali, mi-e simpatic, asa ca l-am ales ca avatar) asa cum poate dvs, rezonati cu cine stie ce personaja de-a lui Emily Bronte, stiu eu. :)
Si nu mai inferati caracterul omului dupa chip, chiar daca putea fi chipul meu si nu al avatarului. Si daca aratam asa, ce? Suna cam infantil ce ati scris. Chiar nu folosesc cutitul decat la...ah, mint: si la intins untul sau smantana pe paine prajita! Mda, m-ati prins!
|
Da, mi-am dat seama ca este chipul unui om si, in sfarsit, nu conteaza ce-mi inspira mie. Daca va place dumneavoastra ar trebui sa fie suficient.
Fara sa vreau trag o concluzie despre personalitatea celor de pe forum dupa cele ce scriu ei si dupa avatarul pe care si l-au ales. Dar aici e greseala mea: avatarul. Pentru ca o icoana cu Maica Domnului, de exemplu, nu-i descrie pe cei ce si-au ales-o ca avatar.
Totusi, cred ca stiti si dumneavoastra, caracterul omului se dezvaluie din cuvintele sale si din mimica fetei. S-a deschis chiar un fir de discutii cu tema Priviri de gheata, unde initiatoarea se plange ca i se poate citi rautatea in priviri...
Pai daca ati fi aratat asa ca in avatar... ce sa zic... nu mai zic nimic, fiecare cu ale lui.
De fapt nu cutitul e problema ci limba (din gura). Poate fi mai taioasa decat lama cutitului. Dar cum ziceam: fiecare cu ale lui.