View Single Post
Vechi 25.10.2014, 12:40:01
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlbertX Vezi mesajul
Si eu sper sa te opresti. Multumesc. Noi nu stim nici cum s-a nascut universul dar stim ce varsta are ... rad si curcile de noi.

Eu cand afirm ca are 7523 de ani este un act de credinta, nu afirm ca este un act de stiinta.
Un ateu cand afirma ca are 14,5 miliarde de ani este tot un act de credinta, dar el nu realizeaza ca nu are legatura cu stiinta.
Eu ti-am zis sa te opresti si sa nu mai deschizi zeci de topice. Datarile radiometrice puteu fi discutate la topicul despre evolutionism, nu trebuia sa mai deschizi inca un topic.
Daca tu nu stii si nu intelegi (cum ai si aratat) nimeni nu te obliga sa scrii. Te contrzici, tu dai articole stiintifice pentru ce? Din cate imi dau seama esti aceeasi persoana din grupul care sustinea geocentrismul, care ma atacai si pe mine acum ceva timp si erai foarte agresiv. Cei 7523 de ani se bazeaza pe ceva, nu sunt luati la intamplare. Se bazeaza pe cronologia existenta in Sfanta Scriptura. Credinta noastra nu e oarba, se bazeaza intotdeauna pe adevar, pe adevarul revelat.