View Single Post
Vechi 27.10.2014, 23:04:25
AlbertX AlbertX is offline
Banned

Data înregistrării: 14.05.2014
Locație: Sibiu
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Asa, deci eu sunt singurul ortodox care nu crede in geocentrism in timp ce toti ceilalti cred, inclusiv Biserica. In timp ce adevarul e ca doar pr. Barbulescu crede in el si cei 2-3 adepti si pe cine a mai convins. Evident ca tu esti in acea minoritate care crede ceva gresit.
Catalin, nu mai afirma acest gen de prostii. Daca ai fi belit bine ochii aia mai mult ai fi aflat ca intr-o postare anterioara, tocmai ce afirmasem ca toti calugarii de la manastirea Sf Andrei cred ca Pamantul este nemiscat ... si ca face parte din "dogma" desi nu e scris explicit acest lucru. Ei asa interpreteaza Facerea.

Ai retinut ? Acei calugari care se roaga in cel mai inalt loc de credinta al crestinismului, considera ca Pamantul este nemiscat si centrul universului ... Ai tupeul sa spui ca gresesc ? Sigur ca-l ai ... era o intrebare retorica. Ai mult tupeu !

Deci dupa parerea ta, toti acesti calugari - http://www.manastireasfantulandrei.ro/ - sunt intr-o mare eroare, asa-i ?

Bagatelizarea asta cu "cativa crestini care cred in geocentrism" ... demonstreaza un anumit tip de caracter al celor care o folosesc si un mare dispret fata de Sfanta Traditie. Catalin2, faptul ca dai citate scoase din cotext din Sf Vasile cel Mare nu arata decat modul superficial in care ai inteles sa te raportezi la credinta ortodoxa atunci cand ai hotarat sa renunti la a mai fi agnostic. Eu am impresia ca tot agnostica ai ramas ... schimbarea ta e doar de suprafata.

Stilul tau Catalin este mai periculos decat cel al unui ateu. Din pacate ai ramas un agnostic desi pozezi in aparator al crestinismului.

Last edited by AlbertX; 27.10.2014 at 23:12:32.