Citat:
În prealabil postat de t4ilgunn3r
Despre datarea radiometrica, nu imi este clar motivul din care nu e buna, asta fiindca sunt mai multe ...
|
De la doua motive in sus vad ca esti cam incurcat, nu poti sa procesezi atata informatie, asa-i ?
Citat:
a) geologii gresesc pur si simplu la datare fiindca metoda nu e buna si fiind cam prosti (deh, evolutionisti) nu isi dau seama de asta;
|
Nu, adevarul este altul, nu au o metoda viabila si folosesc si ei ce metode le pica la mana. Stiinta merge pe urmatorul principiu: "decat nicio teorie, mai bine una gresita!"
Citat:
b) geologii nu gresesc si fac bine masuratorile si calculele dar nu tin seama de interventia supranaturala de la Potop, care a influentat radioactivitatea astfel rezultatele sunt gresite;
|
Geologii fac calculele gresit, ei nu au la ce sa se raporteze, nu au acel punct pe axa timpului numit "origine" si nici "unitatea de masura".
Citat:
c) geologii stiu ca metoda e gresita dar sunt intelesi intre ei sa continue sa furnizeze aceleasi rezultate eronate, formand un fel de conspiratie.
|
Da, stiu foarte bine ca "teoria" este gresita, dar trebuie sa manance si copii lor o paine ...
Nu e vorba de o "conspiratie", e vorba doar de o scranteala a logicii.
Citat:
Am intalnit toate 3 motivele in literatura creationista sau aici pe Forum, daca e sa discutam despre datare ar trebui sa va hotarati la unul dintre ele.
|
Ai intalnit si variatiuni pe aceeasi tema, nu-i asa ? Da ce sa mai pierdem timpul cu datarea, e foarte clar pentru noi ca cele doua tabere nu-si vor schimba cu nimic "credinta". Unii vor spune ca pamantul are 14,5 miliarde iar altii ca are 7500 de ani ... mai e si o alta varianta ?