View Single Post
Vechi 28.10.2014, 10:43:50
AlbertX AlbertX is offline
Banned

Data înregistrării: 14.05.2014
Locație: Sibiu
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de t4ilgunn3r Vezi mesajul
Despre datarea radiometrica, nu imi este clar motivul din care nu e buna, asta fiindca sunt mai multe ...
De la doua motive in sus vad ca esti cam incurcat, nu poti sa procesezi atata informatie, asa-i ?

Citat:
a) geologii gresesc pur si simplu la datare fiindca metoda nu e buna si fiind cam prosti (deh, evolutionisti) nu isi dau seama de asta;
Nu, adevarul este altul, nu au o metoda viabila si folosesc si ei ce metode le pica la mana. Stiinta merge pe urmatorul principiu: "decat nicio teorie, mai bine una gresita!"

Citat:
b) geologii nu gresesc si fac bine masuratorile si calculele dar nu tin seama de interventia supranaturala de la Potop, care a influentat radioactivitatea astfel rezultatele sunt gresite;
Geologii fac calculele gresit, ei nu au la ce sa se raporteze, nu au acel punct pe axa timpului numit "origine" si nici "unitatea de masura".

Citat:
c) geologii stiu ca metoda e gresita dar sunt intelesi intre ei sa continue sa furnizeze aceleasi rezultate eronate, formand un fel de conspiratie.
Da, stiu foarte bine ca "teoria" este gresita, dar trebuie sa manance si copii lor o paine ...
Nu e vorba de o "conspiratie", e vorba doar de o scranteala a logicii.

Citat:
Am intalnit toate 3 motivele in literatura creationista sau aici pe Forum, daca e sa discutam despre datare ar trebui sa va hotarati la unul dintre ele.
Ai intalnit si variatiuni pe aceeasi tema, nu-i asa ? Da ce sa mai pierdem timpul cu datarea, e foarte clar pentru noi ca cele doua tabere nu-si vor schimba cu nimic "credinta". Unii vor spune ca pamantul are 14,5 miliarde iar altii ca are 7500 de ani ... mai e si o alta varianta ?