View Single Post
Vechi 29.10.2014, 19:57:50
AlbertX AlbertX is offline
Banned

Data înregistrării: 14.05.2014
Locație: Sibiu
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Libertatea de exprimare este libertatea politică de a primi sau de a comunica informatii ori idei fără amestecul autoritătilor publice si fără a tine seama de frontiere.
Cand ti-am spus ca te porti ca-n tren, exact la asta m-am referit ... tu nu prea tii seama de frontierele bunului simt.
Daca tu nu intelegi ca pe acest forum ortodox regulile (politica) sunt un pic altele, nu am ce sa-ti mai spun.

Poate incerci sa mai citesti inca o data regulamentul acestui forum, ce zici, incerci ?

http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3

Ti-am extras cateva dintre reguli ... ca poate ti-e greu sa apesi pe link.

5. Pastrati tema subiectului propus
Va rugam sa nu deviati de la subiectul discutiei.

6. Exista mesagerie privata
Pentru mesaje care nu au legatura cu tema propusa, folositi mesajele private.

12. Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa.

As insista un pic pe punctul 12.

Conform DEX - http://dexonline.ro/definitie/denigra

DENIGRÁ, denigrez, vb. I. Tranz. - A ponegri, a defăima, a calomnia, a discredita;

A DENIGRÁ ~éz tranz. (persoane) A vorbi de rău; a huli; a ponegri; a ponosi; a blama; a defăima; a cleveti; a calomnia; a bârfi

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Pe scurt, obtinerea unei idei noi dedusa rational dintr-un grup de idei initiale.
Daca ne luam dupa cum ai definit rationamentul logic mai sus si incercam sa intelegem ce anume presupune sa nu fie denigrata credinta ortodoxa, ce putem deduce rational ?

Hai sa-ti spun ce cred eu ca faci tu, referitor la credinta ortodoxa: o vorbesti de rau, o hulesti, o blamezi, o defaimezi, o calomniezi ... cat poti de mult si prin orice mijloc ... dand impresia ca doresti sa afli anumite raspunsuri. Adevarul este cu totul altul, nu te intereseaza nimic, singurul tau scop este sa defaimezi cat poti credinta ortodoxa - Sfanta Traditie, Sfintii Parinti, Biserica Ortodoxa.

Acum ai inteles ?

Daca era dupa mine, ar fi trebuit de mult sa fie banat atat abaaaabbbb63 cat si colegul lui, t4ilgunn3r.

Last edited by AlbertX; 29.10.2014 at 20:47:13.